Lille Lørdag

Hei hei! I dag er det onsdag eller som jeg hørte når jeg var mindre lille lørdag :)

Tenkte jeg skulle fortelle hva jeg skulle på #Rema for.. En av plassene der jeg jobber for dere som ikke viste det :)

Jeg #sluttet rett og slett.. Etter nesten 4 år (9januar) så sa det stopp for meg!

Og det var ikke på grunn av arbeidsplassen men på grunn av jeg ble mest brukt og all den skiten der dessvere... Meen nokk om det!

Jeg har iallefall en annen jobb på en skole som jeg trives godt med!

Meen håper no at jeg kan bli ferdig med den #matteeksamen og komme meg på høgskolen. Har lyst til å bli #jordmor så da får vi se etterhvert om jeg består den matten! Hehe suger sikkelig i matte meen må bare jobbe med det!

Har også tenkt på om utdanningen er noe for meg.. Må gå sykepleieren først så er mest usikker der.. Det kommer vel av at min far sa til meg en dag at han ikke var sikker på lenger at jeg kom til å bli sykepleier, altså bli ferdig med utdanningen... Det ga meg en sikkelig knekk å ble veldig usikker.. Særlig når han har greid å fått søstera mi jobb innen dette men ikke meg pga han "ikke fikk tak i meg"... Off mye syting men for meg er bloggen for å fortele om vår hverdag å at jeg kan blåse ut ting av og til er ikke hver dag jeg gjør det.. Hehe..

Ha en fin dag videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

linneasverden

linneasverden

22, Aukra

Jeg heter Sara, 21år og mamma til Linnea :) Kontakt info saras_1993@msn.com Instagram: saraskarshaug Snapchat: saraskarsha

Kategorier

Arkiv

hits