Ut på tur

Hei! Beklager at det ikke kom noe innlegg i går kveld, men var så sliten at jeg bare satt å såg #tv heile kvelden, hehe.

I går kom jeg meg aldri til gossen, haha.. Endte med at vi gikk oss en #tur#hundetønnja, va kjempe godt å bevege seg! Så det blir det mer av!

Når vi kom ned møtte vi farmor å farfar til Linnea! Kosligt for ho å se dem å :) de gikk tur med Max, #hunden til "tante" Susann til Linnea :)

Resten av kvelden gikk fort synes jeg! Så derfor ingen innlegg men var godt å bare sløve! Måtte selvfølgelig gjøre litt husarbeid men det hører med hver kveld her, hehe :)

Nå skal jeg prøve å få pakket ned #sykkelvogna og sette #sykkelen på stativet som jeg sleit med i går! :) Mia synes det er deilig å være ute, kunne like godt sove ute hun :)

Men så skal vi videre til gossen å være over i natt :) Linnea synes det er veeldig stas av å være med super tante Lilly :D (Linda Eirin)

Snakkes mer i kveld! Ha en fin dag :)

Hva skal du gjøre i helgen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

linneasverden

linneasverden

21, Aukra

Jeg heter Sara, 21år og mamma til Linnea :) Kontakt info saras_1993@msn.com Instagram: saraskarshaug Snapchat: saraskarsha

Kategorier

Arkiv

hits