Min lille familie<3

Tenkte jeg skulle kanskje skrive et innlegg om meg selv.

Som sagt jeg heter Sara og er 21år. Jeg har ei lita datter på snart 16mnd. Hun heter Linnea:) Jeg kommer ikke til å si noe om pappan da han ikke trenger å bli snakket om her på bloggen min, uten at han vil :)

Vi har også en #hund på 8mnd som heiter Mia. Mia er en #samojed, kanskje ikke mange som veit hvilken rase det er men de ligner en liten isbjørn :) Mia og Linnea er som knoll og tott! Så søte og såå rampete i lag! ?? men er veldig glad for at jeg fikk meg hund mens Linnea er liten for de har så mye glede av hverandre og har mye selskap i hverandre!

Vi bor litt utenfor #molde i en leilighet, veldig fint strøk synes jeg! En dag vil jeg bygge hus her!

Jeg har blitt bitt av basillen utstilling så jeg er av og til på utstilling her i området når det er :) utrolig artig synes jeg! Til nå har Mia blitt 3 ganger BIR(best i rase), BIG(best i gruppe), BIG4 i #NKK ! Vært på 4 utstillinger :) så jeg er veldig stolt av henne!

Har ikke så mange venner men har en utrolig god familie rundt meg så jeg er mye med! Både min å eks svigers :) jeg og barnefaren er ikke sammens per dags dato :)

Om det er noe mer dere lurer på bare å spør! Legger med noen bilder av oss :)

Fortel gjerne om deg selv!

3 kommentarer

irenglede

08.07.2015 kl.11:20

Søt datter og søt hund. Heldig du. Kos dere i dag. ;D

linneasverden

08.07.2015 kl.11:32

irenglede: tusen takk! Kos deg du å i dag :-D

irenglede

08.07.2015 kl.12:36

Will do. ;0)

Skriv en ny kommentar

linneasverden

linneasverden

21, Aukra

Jeg heter Sara, 21år og mamma til Linnea :) Kontakt info saras_1993@msn.com Instagram: saraskarshaug Snapchat: saraskarsha

Kategorier

Arkiv

hits